Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak gıybet edeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, umutlarının söneceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak sahip olduklarının eksileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı bilezik takmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak kendi işinin patronu olunacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulur.

Rüyada eski bilezik takmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments