Rüyada mavi taşlı bilezik takmak

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, sermaye elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak gördüyseniz:

  • Geceleyin uzaklara özlem duyacaksınız.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine delalettir.

Rüyada mavi bilezik takmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada taşlı bilezik takmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek çocuklarının fazla olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak ailesini utandırmayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine bilezik takmak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments