Rüyada taşlı altın bilezik görmek

Rüyada taşlı altın bilezik görmek yüzünün hep güleceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada taşlı altın bilezik gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Rüyada altın taşlı bilezik görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı altın bilezik görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı bilezik takmak kişinin yüzünün güleceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada siyah taşlı bilezik görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments