Rüyada yanağından ısırılmak

Rüyada yanağından ısırılmak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yanlış seçimler yapacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanağından ısırılmak gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızı değiştirebilecek değişiklikler yapmak için kaynak oluşturabilirsiniz.

Rüyada yanaktan ısırılmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yanağından ısırılmak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada yanağının ısırıldığını görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, zararın gittikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada yanaktan öpüşmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işarettir.

Rüyada birini yanaklarından öpmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanak yalamak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada yanağının okşandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments