Rüyada yanağının ısırıldığını görmek

Rüyada yanağının ısırıldığını görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine yorulur.

Rüyada yanağının ısırıldığını gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada yanağının ısırıldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yanağından ısırılmak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanaktan ısırılmak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada yanak yanağa olmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada yanakta şişlik görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkası tarafından yanaktan öpülmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, en büyük acılarının dineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments