Rüyada birini yanaklarından öpmek

Rüyada birini yanaklarından öpmek ortağından ayrılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sevilen birinin geleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine işarettir.

Rüyada birini yanaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Daha planlı davranmanız durumundaysa gereken desteği veya iş birliğini görebileceksiniz.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek büyük bir işe kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yanaktan öpmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalettir.

Rüyada yanaklarından öpmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments