Rüyada yanağının okşandığını görmek

Rüyada yanağının okşandığını görmek kötü sözler duyulacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, daha sonra işlerin açılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kısmetinin açılacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanağının okşandığını gördüyseniz:

  • Yatırımını önceden yaptığınız şeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada yanaktan okşanmak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanağının okşandığını görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, rakiplerini mağlup edeceğine delalettir.

Rüyada birisiyle yanaktan öpüşmek rahatının kaçacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına inanılır.

Rüyada yanağının ısırıldığını görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına delalet eder.

Rüyada birinin yanağını sıkmak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak geçim derdine düşeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanaktan öptürmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanak sevmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments