Rüyada yanak yalamak

Rüyada yanak yalamak güzel günlerin yaşanacağına, yeni işler yapılacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine tabir olunur.

Rüyada yanak yalamak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey plana göre devam etmeyebilir.

Rüyada yanak yalamak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kadın ayağı yalamak dinç kalacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi yaladığını görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklarını yalamak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulur.

Rüyada kemik yalamak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada kadın yalamak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü yalamak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments