Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Rüyada ölüyü yanağından öpmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments