Rüyada yanaktan öpüşmek

Rüyada yanaktan öpüşmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına yorulur.

Rüyada yanaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadını yanağından öpmek bir uzmana başvurulacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada yanaktan birini öpmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yanak almak yokluğa, darlığa düşeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına delalettir.

Rüyada yanakta kan görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, zamanının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek umutların biteceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments