Rüyada yağmurun altında ağlamak

Rüyada yağmurun altında ağlamak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, başarılarının çoğalacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yağmurun altında ağlamak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı çok fazla sızlanmanız iyi etki yapmıyor.

Rüyada yağmurun altında ağlamak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur altında ağlamak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, kazancın sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada ağlamak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak onunla kardeşten daha yakın olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda ağlamak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur altında öpüşmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada yağmurun altında kalmak kişinin sıkıntılarından arınacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurun altında oynamak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments