Rüyada yağmurun altında kalmak

Rüyada yağmurun altında kalmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada yağmurun altında kalmak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım edebilir ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yağmur altında kalmak içini açmaya karar vereceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun altında kalmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda mahsur kalmak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında namaz kılmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun altında yürümek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur altında uyumak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada yağmurun altında dua etmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada yağmur altında oturmak daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments