Rüyada yağmurun altında oynamak

Rüyada yağmurun altında oynamak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurun altında oynamak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

Rüyada yağmurun altında oynamak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulur.

Rüyada yağmurda oynamak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada yağmur altında dans etmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur altında kalmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, verdiği sözleri tutacağına alamet eder.

Rüyada yağmurun altında dua etmek keyifli hale geleceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun altında dans etmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, takdir toplayacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada yağmur altında durmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur altında koşmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments