Rüyada yağmur altında öpüşmek

Rüyada yağmur altında öpüşmek işlerin kara geçeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, işinde başarılı olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, maddi imkânlarının azalacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulur.

Rüyada yağmur altında öpüşmek gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Rüyada yağmurun altında dua etmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur altında yürümek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurun altında kalmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurun altında oynamak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, rahat bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada yağmurun altında yemek yemek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurun altında uyumak çok güzel günler geçireceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur altında ıslanmamak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments