Rüyada yağmur yağarken ağlamak

Rüyada yağmur yağarken ağlamak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, o masumların bedduasını alacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, gelirinin daimi olacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınızı iyileştirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken dua ettiğini görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağarken koşmak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda yürümek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağarken dua etmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, canın derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken yürümek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine inanılır.

Rüyada yağmur yağarken denize girmek yaptığı hatalardan ders alacağına, yüklü siparişler alacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken çamaşır toplamak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments