Rüyada yağmur altında ağlamak

Rüyada yağmur altında ağlamak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, başarısız olacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur altında ağlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle iş birliği içine girebilirsiniz.

Rüyada yağmurun altında ağlamak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur altında ağlamak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına inanılır.

Rüyada yağmurlu havada ağlamak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda ağlamak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak hakkını savunamayacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun altında kalmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü görmek nitelik ve farklılık geleceğine, evlerine dünürcü geleceğine delalet eder.

Rüyada yağmurun altında uyumak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments