Rüyada yağmurda ağlamak

Rüyada yağmurda ağlamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına yorulur.

Rüyada yağmurda ağlamak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, ilişkilerinizi veya ortaklıklarınızı geliştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada yağmur altında ağlamak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada ağlamak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda ağlamak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada yağmurun altında ağlamak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulur.

Rüyada mor yağmurluk görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, onların başarıları ile gururlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments