Rüyada uzun ayak tırnağı görmek

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kime gideceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ayak tırnağı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınız tarafından sunulan yaratıcı girişimlerin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek çok zarar göreceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun tırnak kesmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada kendini uzun tırnaklı görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalettir.

Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments