Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine inanılır.

Rüyada uzun tırnaklı kadın gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili beklenmedik değişiklikler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek onlardan fayda göreceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına alamet eder.

Rüyada uzun tırnak görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işaret eder.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağını uzun görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulur.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments