Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, sabah saatlerinde olduğu gibi, halsizlik, ,isteksizlik, kararsızlık veya dalgınlık türünde ruh halleri veya ortamlar ön plana çıkabilir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret eder.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hastalıklara şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağını uzun görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun tırnak görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments