Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek

Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, zorlukların günden güne artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, yalan söylemeyeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada uzun tırnaklı erkek gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek lüks, konfor içinde olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tırnak kesmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada el tırnağını uzun görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnak uzun görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek parasının ve canın güvende olacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments