Rüyada kendini uzun tırnaklı görmek

Rüyada kendini uzun tırnaklı görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine işarettir.

Rüyada kendini uzun tırnaklı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız eğitiminizi veya profesyonel hedeflerinizi engelleyebilir.

Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağını uzun görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada tırnakları uzun görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, sorunların ardı ardına geleceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine delalet eder.

Rüyada uzun tırnak kesmek allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun tırnak görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments