Rüyada ayak tırnağı uzun görmek

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, fedakârlıklar yapacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnağı uzun gördüyseniz:

  • tamamlamak rahatlamanızı sağlayabilir.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tırnakları uzun görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağını uzun görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına alamet eder.

Rüyada el tırnağını uzun görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments