Rüyada uzun tırnak kesmek

Rüyada uzun tırnak kesmek kazançtan yana kara geçeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Rüyada uzun tırnak kesmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bir akrabadan hata görüleceğine alamet eder.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına alamet eder.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendini uzun tırnaklı görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments