Rüyada üstünde kertenkele görmek

Rüyada üstünde kertenkele görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına inanılır.

Rüyada üstünde kertenkele gördüyseniz:

  • Yapmadığınız şeylerden suçlanmak istemiyorsanız her şeyi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

Rüyada üstünde kertenkele görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine işarettir.

Rüyada kertenkele görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu kertenkele görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işarettir.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek yaralayacağına ve küstüreceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Rüyada kertenkeleden kaçmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments