Rüyada turuncu kertenkele görmek

Rüyada turuncu kertenkele görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet eder.

Rüyada turuncu kertenkele gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Rüyada turuncu kertenkele görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada üstünde kertenkele görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada evde kertenkele görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birçok kertenkele görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yılan kertenkele görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada evinde kertenkele görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta kertenkele görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine tabir olunur.

Rüyada kertenkele yakalamak yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments