Rüyada büyük bir kertenkele görmek

Rüyada büyük bir kertenkele görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, iyi günler yaşayacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada büyük bir kertenkele gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, şerefe ve izzete delalettir.

Rüyada büyük kertenkele görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına inanılır.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek kimseye minnet etmeyeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments