Rüyada kertenkele ölüsü görmek

Rüyada kertenkele ölüsü görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada kertenkele ölüsü gördüyseniz:

  • Belli teklif, davet, yorum ya da önerileri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada ölü kertenkele görmek yağmur yağmamasına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek ekmeksiz kalacağına, aldığı borçların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek işinin aksayacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kertenkelesi görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına işarettir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, ailesinin de büyük olacağına delalet eder.

Rüyada renkli kertenkele görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments