Rüyada yeşil kertenkele öldürmek

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek gördüyseniz:

  • Birlikte bir şeyler yapmayı teklif edebilir.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek hastalıklarının düzeleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına inanılır.

Rüyada yeşil kertenkele görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments