Rüyada zıplayan kertenkele görmek

Rüyada zıplayan kertenkele görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada zıplayan kertenkele gördüyseniz:

  • Size söylenenleri, sunulanları veya teklif edilenleri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek hayaller kurulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan balıklar görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile içinde husumet gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek güvenini sarsacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine yorulur.

Rüyada zıplayan balık görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada zıplayarak yükselmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan bebek görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, bekarsa evleneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments