Rüyada kertenkele görmek

Rüyada kertenkele görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, istenen her şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kertenkele gördüyseniz:

  • Biraz daha sabırlı olarak, karşınızdaki kişinin biraz olsun şüphe duymasına çalışabilirsiniz.

Rüyada ev kertenkelesi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine alamet eder.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına alamet eder.

Rüyada fare ve kertenkele görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkele sevmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare kertenkele görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele kovalamak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı kertenkele görmek zenginliğinin süreceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments