Rüyada kertenkeleden kaçmak

Rüyada kertenkeleden kaçmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalettir.

Rüyada kertenkeleden kaçmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi, diğer mal varlıklarınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda baskılar artıyor.

Rüyada kertenkeleden kaçmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına yorulur.

Rüyada kertenkele yavrusu görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kertenkele görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, inancının zayıflayacağına delalettir.

Rüyada yatakta kertenkele görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kertenkele görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde kertenkele görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan kertenkele görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments