Rüyada tansiyon düşmesi görmek

Rüyada tansiyon düşmesi görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, zor zamanlar yaşayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, helal kazanca sahip olunacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tansiyon düşmesi gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız durumunda tecrübelerinizden öğreneceğiniz çok şey var.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına yorulur.

Rüyada tansiyon ölçmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada tansiyon ölçtürmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına inanılır.

Rüyada tansiyon bakmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tansiyon aleti görmek ev içinde mutluluğun artacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine inanılır.

Rüyada tansiyon hastası olmak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, ailesini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada suyun içine düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments