Rüyada suyun içine düştüğünü görmek

Rüyada suyun içine düştüğünü görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içine düştüğünü gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada güneşin suya düştüğünü görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına rivayet eder.

Rüyada ineğin suya düştüğünü görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada kitabı suya düşürmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, çok mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin suya düştüğünü görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının suya düştüğünü görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, güvensizliğini yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya düştüğünü görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada suya düşen bebek görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada suya düşüp ölmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, haram mala tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments