Rüyada tansiyon aleti görmek

Rüyada tansiyon aleti görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tansiyon aleti gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkatle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada tansiyon aleti görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tansiyon ölçtürmek kişinin içinin daralacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına tabir olunur.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret eder.

Rüyada tansiyon ölçmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulur.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tansiyon hastası olmak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, amacına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tansiyon bakmak isteklerini yerine getireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir müzik aleti çalmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments