Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, devlete hizmet etmeye, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işarettir.

Rüyada tansiyonun düştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet eder.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Rüyada tansiyon aleti görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada tansiyon ölçtürmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, helal rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tansiyon hastası olmak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tansiyon bakmak gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada komşusunun düştüğünü görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments