Rüyada tansiyon bakmak

Rüyada tansiyon bakmak yakın zamanda rahat edeceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada tansiyon bakmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz.

Rüyada tansiyon bakmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına rivayet eder.

Rüyada tansiyon hastası olmak rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, rızkının bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada tansiyon ölçmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına rivayet eder.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek kazancının bereketleneceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına inanılır.

Rüyada tansiyon ölçtürmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tansiyon aleti görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada kendi resmine bakmak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments