Rüyada tansiyon ölçtürmek

Rüyada tansiyon ölçtürmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yeni iş teklifleri alacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçtürmek gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işarettir.

Rüyada tansiyon hastası olmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tansiyon aleti görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada tansiyon ölçtürmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yarınlarına inanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tansiyon bakmak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments