Rüyada tansiyon hastası olmak

Rüyada tansiyon hastası olmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına rivayet eder.

Rüyada tansiyon hastası olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi mutlu edecek.

Rüyada tansiyon hastası olmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına yorulur.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına tabir olunur.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada tansiyon bakmak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tansiyon aleti görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Rüyada tansiyon ölçtürmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Rüyada çocuğun hastalandığını görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments