Rüyada tansiyon ölçmek

Rüyada tansiyon ölçmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada tansiyon ölçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almalısınız.

Rüyada tansiyon ölçmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada tansiyon aleti görmek ekmeğinin artacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tansiyon hastası olmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret eder.

Rüyada tansiyon ölçtürmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, borçlanılacağına inanılır.

Rüyada tansiyon bakmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeri ölçmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments