Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Düşünerek bir dakika daha harcamanıza gerek olmayabilir.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek yanaktan öpmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek büyük tartışmaların sonlanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada eşini yanaktan öpmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulur.

Rüyada eşini yanağından öpmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalettir.

Rüyada babayı yanaktan öpmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments