Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek koltuğunun da yükseleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments