Rüyada tek yanaktan öpmek

Rüyada tek yanaktan öpmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, tüm dileklerin tutacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına yorulur.

Rüyada tek yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde öncelik sıralaması oluşturup hızlanan treni yakalamanızda fayda var.

Rüyada tek yanaktan öpmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada eşini yanağından öpmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada yanaktan birini öpmek ailesinden hayır göreceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek borçları varsa ödeyeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments