Rüyada tahta cetvel görmek

Rüyada tahta cetvel görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, yapacağı planların altüst olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta cetvel gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada tahta cetvel görmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada üçgen cetvel görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kırık cetvel görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine işarettir.

Rüyada cetvel kırmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulur.

Rüyada metre cetvel görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cetvel görmek bolluk içinde yaşanacağına, önünün açılacağına işarettir.

Rüyada cetvelle ölçmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına alamet eder.

Rüyada cetvel satın almak çalışmalarının takdir edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments