Rüyada cetvel kırmak

Rüyada cetvel kırmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cetvel kırmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada cetvel kırmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada metre cetvel görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cetvel görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada tahta cetvel görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada cetvel satın almak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cetvel görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine rivayet eder.

Rüyada cetvelle ölçmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üçgen cetvel görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments