Rüyada kırık cetvel görmek

Rüyada kırık cetvel görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık cetvel gördüyseniz:

  • Olaylar istediğiniz şekle bürünmeye başlıyor.

Rüyada kırık cetvel görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada cetvel satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet eder.

Rüyada cetvel kırmak her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üçgen cetvel görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada metre cetvel görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada tahta cetvel görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada cetvelle ölçmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet eder.

Rüyada cetvel görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments