Rüyada cetvel satın almak

Rüyada cetvel satın almak işinde başarılı olacağına, daha çok iş yapacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cetvel satın almak gördüyseniz:

  • Neler sunabileceğinizi doğru düşünmeniz durumunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada cetvel satın almak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta cetvel görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cetvel görmek yeni iş kollarına girileceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet etmektedir.

Rüyada cetvel kırmak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada cetvel görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, zorluklarının kalmayacağına işarettir.

Rüyada cetvelle ölçmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada metre cetvel görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üçgen cetvel görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, gönlünce bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments