Rüyada cetvel görmek

Rüyada cetvel görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, pişmanlığa, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada cetvel gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada tahta cetvel görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cetvel satın almak rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalettir.

Rüyada üçgen cetvel görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada metre cetvel görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hafif ve iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cetvelle ölçmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cetvel görmek sorumlulukların azalacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kırık cetvel görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada cetvel kırmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments