Rüyada cetvelle ölçmek

Rüyada cetvelle ölçmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, ilim irfan sahibi olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cetvelle ölçmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha yaratıcı olmanız da fayda var.

Rüyada cetvelle ölçmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, zorlukların bir anda biteceğine işaret eder.

Rüyada üçgen cetvel görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada metre cetvel görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada tahta cetvel görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada cetvel görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada cetvel kırmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalettir.

Rüyada kırık cetvel görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cetvel satın almak başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments