Rüyada üçgen cetvel görmek

Rüyada üçgen cetvel görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çocuk sahibi olunacağına, ortalığın karışacağına yorulur.

Rüyada üçgen cetvel gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun büyük bir sevincine ortak olmanız olasıdır.

Rüyada üçgen cetvel görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada cetvel kırmak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına işaret eder.

Rüyada tahta cetvel görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada cetvel satın almak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık cetvel görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret eder.

Rüyada metre cetvel görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada cetvel görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cetvelle ölçmek üzüleceğine, ağlayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments